23 ÅR PÅ VINSTRA

1. - 5. juli 2015

Artister 2014

VASSENDGUTANE

VASSENDGUTANE

Det populære Ørsta-bandet Vassendgutane er bekreftet til Kåja i sommer. Siden sist har bandet fått to nye bandmedlemmer og ei ny plate med en rekke gode låter.

Les mer...

Too Far Gone

Too Far Gone

Les mer...

STAUT

STAUT

På kort tid har 6-mannsbandet Staut blitt et av landets mest folkekjære band. De hylles av både anmeldere, musikere og publikum for sine fantastiske konserter, folkekjære låter og gode stemning.

Les mer...

SIE GUBBA

SIE GUBBA

SIE GUBBA er et norsk countryrockband fra Ålen i Gaudalen, Sør Trøndelag. Bandet har hatt suksess i 19 år og slipper i mars ei ny plate kalt ”VEIEN VI SKA GÅ” .

Les mer...

LØITEN TWANG DEPOT

LØITEN TWANG DEPOT

Våren 2014 kommer debutalbumet til Løiten Twang Depot. De har i flere år spilt på countryfestivaler, puber og salooner rundt om i landet, før de nå tar steget inn i plateverden.

Les mer...

VON

VON

VON svever mellom nyere amerikansk country, og den gode countryrocken. Bandet fra Gudbrandsdalen synger på klingende Heidalsdialekt og har en folkelig sjarm som treffer de aller fleste. I sommer kommer de til Vinstra!

Les mer...

BYTING

BYTING

Byting et nytt og spennende band fra Bø i Telemark, som beveger seg innenfor sjangrene country, folkemusikk og rock ’n roll. Bandet har på kort tid blitt en folkefavoritt, så dette er et band vi anbefaler alle å få med seg!

Les mer...

BECCA

BECCA

Becca, eller Vibeke Grøtli Fossen, som hun egentlig heter, fikk tidlig et nært forhold til musikk. Bestefaren startet familiebandet «Kviknegutta» i 1953, og som barn var hun med foreldrene rundt på spillejobber. Allerede som syvåring sto Becca på scenen for første gang, så hun er langt i fra noen nybegynner, til tross for sin unge alder.

Les mer...

TERJE IVERSEN

TERJE IVERSEN

Vi elsker lokale helter, og fra Harpefoss i Gudbrandsdalen kommer Terje Iversen. Allerede fra barndommen ble Iversen introdusert for ekte countrymusikk, noe han tidlig satt pris på. Han har lang og bred erfaring fra musikk, og fikk sin første gitar i en alder av 9 år. Terje Iversen har spilt konsert på alt fra mindre danselokaler til større festivaler og spiller i sommer på Vinstra.

Les mer...

DARRYL WORLEY

DARRYL WORLEY

Darryl Worley er en countrysanger som ivaretar countryens fineste tradisjoner i rett linje fra Waylon Jennings via George Strait til Alan Jackson og Toby Keith. I sommer kan du se den amerikanske artisten i Kåja!

Les mer...

TWANG GANG

TWANG GANG

- eit rykande ferskt møte med fortida: ”Ein arv. Ein twang, ei tid. Der dansegolva duvar og lufta dampar av sveitte. Pulsen vibrerar i høgspent ståbass. Lynraske fingrar plukkar gitar. Strenger pustar og vrengjer og vrir seg, medan beaten dunkar som ekstra hjarteslag i bringa. Countryknekk i stemma. Brylkrem i håret. Songen i taket, beina på jorda.”

Les mer...

STEFFEN JAKOBSEN

STEFFEN JAKOBSEN

Steffen Jakobsen slo for alvor gjennom da han kom på 3. plass i TV2 serien Idol i 2013. Siden den tid har populariteten til unggutten fra Grimstad økt betraktelig!

Les mer...

MORTEN VESTLY BAND

MORTEN VESTLY BAND

Morten Vestly er født på en liten ranch utenfor Sandefjord, men det tok likevel over 18 år før Country ble fremtredende hos den musikkinteresserte gutten.

Les mer...

BILL BOOTH

BILL BOOTH

Singer-songwriter og musiker Bill Booth er en amerikansk roots-folk-rock musiker og låtskriver. Hans musikkstil blir ofte sammenlignet med Mark Knoppfler med fele og trekkspill, og kjennetegnet er 'high energy' og energiske feleopptreden.

Les mer...

DANNI LEIGH

DANNI LEIGH

Den amerikanske skjønnheten Danni Leigh kan karakteriseres som en poet, uredd entertainer, og en strålende countryartist. Hun imponerer publikum med sin Honky Tonk-country, og jobber for tiden med sin 5. albumutgivelse.

Les mer...

MIKE AND THE STRANGERS

MIKE AND THE STRANGERS

Mike and the Strangers fra Sverige har gjort en lynkarriere siden etableringen i 2006. De er et av Sveriges mest populære countryband, og har gjort stor suksess også utenfor hjemlandets grenser.

Les mer...

MODERN EARL

MODERN EARL

Modern Earl elsker å stå på scenen og gir alt hver gang. De har spilt over 500 konserter, og delt scene med storheter som LeAnne Rimes, Paul Young og Lonestar.

Les mer...

STEFF NEVERS

STEFF NEVERS

Som oppvarmer for Toby Keith og album som selger til gull er det liten tvil om at Steff Nevers er en dyktig musiker. Countryentusiasten har spilt musikk siden han var pur ung, og har i år et nytt album på trappene.

Les mer...

Bastard Sons of Johnny Cash

Bastard Sons of Johnny Cash

Bastards Sons of Johnny Cash er både en takk, og en hyllest til ”The man in black” Johnny Cash. Bandet overveldes av gode tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum, og til sommeren besøker de for første gang Vinstra!

Les mer...Samarbeidspartnere

 

 

Country Music Festival Vinstra, Pb 155, 2639 Vinstra. Tlf: +47 417 54 398 

Epost festivalkontor: info@festivaldrift.no

Epost Daglig leder: vigdis@festivaldrift.no
Web: www.festivaldrift.no

Aldersgrense for festivalen er 18 år