Bernt Smestad

Bernt Smestad

Hvis du mikser moderne country-produksjoner fra Nashville med visesang og oppvekst på gård i Trøndelag, får du Bernt Smestad. Med backingbandet Kompaniet i ryggen er han å regne som en av landets mest lovende countryartister.

Singer/songwriteren som tar mastergrad i spesialpedagogikk, balanserer country med visesang og pop på en måte som har skapt et stort kommersielt potensiale. Han debuterte med utgivelsen Father’s Lullaby i 2015, og Trønder-Avisa sammenlignet singelen I Always Knew med Kurt Nilsen. Samme låt ble listet på NRK P1.

”Jeg prøver alltid å samarbeide med folk som er flinkere enn meg. Gjennom det lærer jeg profesjonen”. – Bernt Smestad

Med låtene Sunrise og My Hometown (2017) erstattet han det akustiske lydbildet fra Father’s Lullaby med større produksjoner, inspirert av artister som Keith Urban, Dan + Shay og Lady Antebellum. Hans nyeste singel, Cowboy (2019), streamet jevnt i USA etter å ha blitt lagt til i Spotify sin spilleliste New Music Nashville.

Bernt blir inspirert av Nashville-måten å skrive låter på og ønsker å bidra til å belyse moderne country i Norge. Dette kommer ytterligere til syne i låta Red Dress som slippes sommeren 2019.

”Bernt Smestad er en god vokalist med et digert kommersielt potensiale, og han synger uten den kleine norske aksenten”. – Platespilleren.com

Band:

Bernt Smestad – Vokal, gitar
Kristoffer F. Lysgård – Gitar, kor
Kenneth Aksnes – Bass, piano, kor
Magnus Galguften – Trommer

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere