Bo Outlaw & Løiten Twang Depot

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot hadde stor suksess med debutalbumet «Trouble Train» i 2015 og videre fulgte suksessen med neste plate «Lonestar State of Mind» i 2016. I sommer kommer de tilbake til Countryfestivalen!

OutlawCountry

Med en autentisk tilnærming til musikken og låtskriverkunsten, hjerte og sjel på riktig plass, og selvtillit nok til å trå i sporene etter Willie og Waylon har bandet funnet sin identitet. De vet hvor de vil, og hvordan det skal låte. “Trouble Train” er såklart spilt inn i Nashville, TN, i Jim Lightmans studio Berry Hill. For å kunne fange opp outlawcountryen, som ligger bandets sjel nærest, fikk de med seg Waylons tidligere faste trommeslager Jeff Hale på trommer. Jeff bidro også på låten «Viking Cowboy» som er skrevet i samarbeid med frontmann og låtskriver Bjørn Flaaseth. Oppveksten i de rette omgivelsene på Løiten har gjort at Bjørn Flaaseth aka Bo Outlaw er countryboy i sjela. Det er ikke så langt fra en Texas Ranch til en gård på Løiten, noe vi hører i låten «Lonestar State Of Mind». Kumøkk på bootsene, that`s kind of country, ain´t it??! 

Til tross for at gutta bare har holdt på noen få år, har de nådd et bredt publikum. Studioeier Jim Lightman var over seg av begeistring for bandet: «You have a great voice with alot of character, that is something you should be proud of, and you possess a rare quality! You guys can use my studio for as long as it takes to get this project done, I wanna be a part of this». Og Lightman er ikke den eneste i bransjen som har oppdaget guttas talent, innspillingene har også sørget for platekontrakt med RootsyMusic, og worldwide distribusjon gjennom Warner.

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere