Bøgdabråk

Bøgdabråk

Alt har en slutt!

«I snart 16 år har bandet Bøgdabråk turnert fra Kiel i Tyskland i sør til Mo I Rana i nord. Med i alt 3 album, en drøss med singler og over 8 millioner streams på Spotify går det nå dessverre mot slutten. Det har vært en utrolig flott reise, med masse gode minner, masse nye bekjentskaper, og et stort antall mennesker som har stått bak oss for å få til dette. Vi er evig takknemlig for alle opplevelser vi har fått!» – Bøgdabråk 2019

Bandet kommer opprinnelig fra Roan i Trøndelag, og opererer hovedsakelig innen countryrock sjangeren. Disse gutta har med tiden opparbeidet seg et svært godt live-rykte, og med en enorm stå-på-vilje har de totalt lagt bak seg et 100-talls konserter fra Nord til Sør i vårt langstrakte land. Med sine fengende låter og sjarmerende tilstedeværelse har de blitt veldig populære på tvers av både alder og sosial status, og alle som har fått oppleve dem på en scene, vet at man sammen med disse skaper en enormt god stemning.

Året 2019 blir derfor siste mulighet til å oppleve bandet live på en scene, og Bøgdabråk er nå i gang med å booke en omfattende avskjedsturne, hvor Vinstra er et av stoppestedene!
Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av – bli med og «Shake your country ass!»

Medlemmer

Vokal: Leif Inge Hopstad
Gitar: Tom André Grande
Keyboard: Knut Øystein Landsem
Bass: Morten Lerstad
Trommer: Håvard Sivertsen

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere