Erika Jonsson (SE)

Erika Jonsson (SE)

At det skulle bli country har alltid vært en selvfølge for Erika Jonsson, som allerede som 13-åring begynte å skrive sine egne låter. Alt startet i Värmlandsporten Kil, der Erika vokste opp. Det å bli med på lokalpuben for å høre på country var hun ganske alene om, men interessen for musikken var altfor stor til å nekte henne å komme inn – tross hennes unge alder. 

Erika slo gjennom med sin låt “Sangen om Värmland” i 2014, som traff rett i  både svenske og norske folkesjeler. Låta har i skrivende stund blitt spilt over 5 800 000 ganger på Spotify og solgte fort til gull! Siden 2015 har Erika sluppet to album – Country Crush og Countrybilly Train. På det siste albumet blander Erika country og rockabilly på en mesterlig måte. 

Erika er inspirert av den amerikanske countrykulturen når hun skriver musikken sin, noe man hører i hennes nyeste låter (tilgjengelig på alle digitale plattformer). Med over 300 gigs i bagasjen på drøye fire år er liveopptreden noe som står Erika veldig nært. Med seg har hun hennes fantastiske kompband som består av Crippe Johansson på elgitar, John Östblom på bass, og Leo Kinell på trommer. At de har det gøy på scenen er det vanskelig å si noe på! 

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere