Mr. Jay (FR)

Mr. Jay (FR)

Mr. Jay har vært godt etablert i den europeiske countrymusikkens verden i mer enn 10 år. Han har spilt på flere av de største scenene og festivalene sammen med “The Hawkins”, og i mer nylig tid sammen med “Hat Trick”. Med hans gitarferdigheter og utrolige telecaster-stil har han også covret sanger av kjente amerikanske artister som blant annet Vince Gill og Brad Paisley. 

Mr. Jay har alltid kjørt en ren countrystil, og hans valg av musikalsk vei ledet han til oppdagelsen av steelgitaren – som han spiller på scenen og i studio i tillegg til hans elektriske gitar og kassegitar. Med tanke på hans unike talent både i studio og på scenen er det heller ingen overraskelse å finne navnet hans på albumene til kjente artister som John Permenter og Marie Dazzler.

Etter mange suksessfulle år som bandmedlem eller support for flere kjente countryband og artister, falt det naturlig for Mr. Jay å starte sitt eget band slik at han kunne dele sin stemme og sine egne låter med omverdenen. I 2010 la “Mr. Jay Band” ut på turné – til fansens store glede! Med seg i bandet hadde han blant annet stortalentene Lionel Wendling på steelgitar og Bruno Liger på dobro.

Mr. Jay sitt første album “From Now On” avslører mange sider ved den svært talentfulle artisten, og inkluderer originale låter skrevet i samarbeid med artister og medprodusenter som blant andre Marie Dazzler. 

I 2015 startet Mr. Jay EU Band og ble bandleder for Vinstra-aktuelle Buddy Jewell, og  Darryl Worley og Trent Willmon, under deres Europa-turneer i 2015, 2016 og 2017. EU Band ble i løpet av kort tid anerkjent som det beste supportbandet i Europa blant Nashville-artister. Mr. Jay kan også smykke seg med priser som “Musician of the year” – CMA France 2015, og “Male singer of the year” – 8th French Highways Award 2016. 

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere