Stacie Collins (US)

Stacie Collins (US)

Om noen noensinne har passet beskrivelsen «Honky Tonk Woman», så er det Stacie Collins fra Nashville, Tennessee.

Stacie Collins fronter et av rockens tøffeste bar-band, og hun gjør det med mikrofonen i den ene hånda og munnspillet i den andre.

Det hevdes at rockmusikken er ektefødt barn av country og blues, og om så er tilfelle, er det ingen tvil om at Stacie Collins er en høyst legitim arving etter rockens første villmann, Jerry Lee Lewis. Stacie Collins har blitt kalt en kvinnelig Ronnie Van Zandt (Lynyrd Skynyrd) og en Shania Twain med baller!

Med base i Nashville har Stacie utført utallige show rundt i USA og Europa de siste årene. I Japan har hun gjort stort nok inntrykk til at det finnes eget tribute-band til henne og musikken hennes. Stacie har nå fem album på sin CV, skrevet og produsert sammen med hennes skrivepartner, ektemann og bandkollega Al Collins (Jason & The Scorchers).

Til sommeren blir det et gledelig gjensyn med Stacie, når hun tar turen tilbake til Vinstra!

Classic Rock Magazine sier følgende; «Collins er garantien for å få et hvilket som helst party til å starte. Det er frekt og sexy og det rocker som en bitch!»

Maverick Magazine skriver dette;«En lettantennelig honky-tonk-heltinne velsignet med en kraftfull, rå og sjelfull stemme» og «Country med en side-order av vulkansk soul».

Selv beskriver Stacie Collins & the Almighty 3 seg på følgende måte; «Genuine harp-howlin´ twang-bangin´ rock´n´roll from the USA».

https://www.youtube.com/watch?list=PLvw-KnfQ364Bp224gx9C0ur6_CT-qi93-&time_continue=3&v=lEB9RtglZZ4

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere