Tricky Trail (SE)

Tricky Trail (SE)

I konkurranse mot 12 av Sveriges aller beste countryband gikk Tricky Trail seirende til topps under Country-SM i 2014. Sverige hadde talt – Tricky Trail var uten tvil det beste countrybandet i landet. 

Tricky Trail ble opprettet i 2010 og består av Jonas Månsson (sang og gitar), Nicklas Heltorp (gitar, klaver og dobro), Johan Wikstrand (gitar, mandolin), Fredrik Falk (bass) og Patrik Lindström (trommer). Karene i bandet har spilt sammen lenge, men de gikk da over til countrysjangeren. Knapt ett år etter at bandet gikk over til countrymusikk endte de opp som 1 av 13 finalister i Country-SM. Den gang overrasket de hele Sverige med sin musikk og seilte inn på en solid andre plass i kategorien Pure Country. Ikke dårlig av et band som var så ferske i sjangeren. Bare tre år senere vant de hele konkurransen og ble offisielt kåret som Sveriges Countryfavoritt.

I juli står Tricky Trail på scenen under Countryfestivalen Vinstra med både egenkomponerte låter og covere av storfavoritter. Vi gleder oss!

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere