Vassendgutane

Vassendgutane

18. desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt 19 trofé, da albumet “Du & Ej & Meetoo” fikk tildelt Gullplate. Det at en norsk artist er blitt tildelt så mange trofeer for sine album taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år. 

Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 har kun noen få hull fra å være fullbooket. 

“Tidsreise” er årets turnénavn. Ny settliste er ferdig, og som turnénavnet hevder vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer. Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det norske artistkartet. Disse blir pakket inn i en produksjonsdrakt som samsvarer med nåtiden. Nyere musikk og de store hitlåtene som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre. 

Nye låter

Bandet kan også opplyse at de kommer til å slippe minst to nye låter før den store sommerturneen starter i juni 2019. Både Sindre og Arthur er godt i gang med å skrive nye sanger. På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.

Unik opplevelse

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategorien kan vise til. Allsangen “runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller.

Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, og dette satser vi på å forsterke ytterligere på “Tidsreise”, opplyser bandets manager

Band og crew er de samme som har fulgt Vassendgutane på turné i 2018.

Stabilitet er en suksessfaktor, manager Alf Aarseth.

Kjøp billett

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere