Wayne Law (AU)

Wayne Law (AU)

Wayne Law har fått musikk inn med morsmelka. Han deltok på sin første konsert før han fylte 1 år – da han lå i babykurven under morens piano, som på det tidspunktet spilte i et danseband. Men Law vurderte aldri musikk som en karriereretning før han begynte å skrive egne sanger.

“Jeg skrev hele mitt første album innen to måneder etter at jeg skrev min første sang. Jeg innså at jeg hadde noe å si, og like viktig, min egen måte å si det på. Lyd- og lyrisk stil og innhold var forskjellig fra annen countrymusikk i Australia på den tiden og det gjelder fortsatt den dag i dag”.

I årene som fulgte mottok Law flere priser og anerkjennelse fra bransjen og medmusikere, han ble blant annet kåret til “Male Vocalist of the Year” og “Songwriter of the Year” for å nevne noen. Men det er muligheten til å fremføre sine egne sanger live foran et nytt og variert publikum som driver han. 

“Priser og utmerkelser er gøy det, men egentlig betyr det langt mindre for meg enn noen som forteller meg at en Wayne Law-sang var den første de lærte på gitar. Eller at en av mine sanger hjalp dem gjennom en tøff tid, eller at en familie liker å danse til mitt album mens de vasker huset. Det er kult.”

Wayne Law setter seg på flyet til Norge til sommeren for å spille for Vinstra-publikumet – og vi gleder oss!

Kjøp billett

Våre samarbeidspartnere