Hvem blir årets lokalhelt?

Hvem blir årets lokalhelt?

03 May 2019, 03:00

De siste årene har festivalen i samarbeid med SpareBank1 Gudbrandsdal kåret “Årets Lokalhelt”. Nå vil vi at DU skal nominere din kandidat – og samtidig bli med i trekningen om to ukespass til årets festival samt en stilig ryggsekk fra Sparebank1 Gudbrandsdal. 

Lokalhelten er en årlig pris som deles ut for ekstraordinær innsats i forbindelse med Country Music Festival Vinstra. Vinneren offentliggjøres på amfiscenen lørdag under festivalen, og vil motta en sjekk på NOK 5000. 

Juryen består av representanter fra SpareBank1 Gudbrandsdal og Country Music Festival Vinstra. Kandidatene som blir vurdert nomineres av dere, våre gjester! 

Du kan nominere!

Vi er på utkikk etter gode kandidater til årets vurdering. Kriteriene for å bli Årets Lokalhelt er: 

  • Lang og trofast tjeneste i festivalen 
  • Særskilt innsats for videreutvikling av festivalen 
  • Særskilt engasjement for dugnadsarbeid og/eller sosialt innhold på festivalen 
  • Bidratt til synliggjøring og formidling av Country Music Festival Vinstra, både i og utenfor regionen

DU kan nå nominere din kandidat. Send nominasjon med begrunnelse til info@festivaldrift.no. Merk mailen “Lokalhelten”. Husk å skriv ned fullt navn på din kandidat. Frist for nominasjon er 26.juni, og alle som sender inn en nomiasjon blir med i trekningen om en flott premie bestående av to ukespass (4 dagers pass) til årets festival og en ryggsekk fra Sparebank1 Gudbrandsdal. 

Tidligere vinnere

2018

Ståle Nyhus – leder i Sør-Fron Ski- og idrettsgruppe. Ståle har vært en primus motor for idrettslaget og arbeidet som har blitt gjort i forbindelse med festivalcampen siden 2009. 

åretslokalhelt.staalenyhus.liten

2017

Jan Petter Egge – vaktleder for Sør-Fron Røde Kors. Jan Petter har samarbeidet med festivalen og gjort en strålende innsats siden 90-tallet. 

COU_6875

2016

Willy Heimstad – konferansier. Er du en av festivalens gjengangere har du garantert sett Willy i aksjon. Willy har vært konferansier i 24 år!

dsc_4480

2015

Johnny Ødegård – ansvarlig for Amcar-campen. Johnny har gjort en formidabel innsats som ansvarlig for Amcar-campen. Han har også jobbet med merking av hele campingområdet i mer enn 10 år!

OK-7HlQ9y7AcvYvIkUjCHosxunCBk6ZAiwTGZEsdFtk

Våre samarbeidspartnere