Trailercampen 2017!

Trailercampen 2017!

24 February 2017, 02:02

Trailercampen har vært en megasuksess de siste årene, og sammen med Mercedes-Benz inviterer vi igjen alle trailer- og truckinteresserte til en utvidet trailercamp i 2017. Trailercampen skal være en sosial møteplass for alle med sterke bånd til transportbransjen, hvor man ikke bare skaper samhold i seg selv – man gjør det i festlige omgivelser med levende musikk, konkurranser og mat- og drikkeservering. I tillegg skal vi, tradisjon tro,  kåre årets trailer! Flott premie venter vinneren:) 

Mercedes-Benz stiller igjen med sin showtrailer og det blir opprettet et område med bord og benker for andre interesserte festivaldeltakere som også vil være med på moroa. Det er viktig for Mercedes-Benz og festivalen å skape en møteplass for alle sjåfører og transportentusiaster der ute, og tidligere erfaringer viser at trailercampen er et svært populært tilbud blant øvrige festivalgjester også. Det skaper samhold og god stemning. 

I år blir trailercampen hakket større. Vi utvider kapasiteten og setter av et tredje felt til campen – felt A, B og C.  

P.s. Nå kan du melde deg på vårt facebook-event for Trailercampen. Her kan trailerentusiaster samles og varme opp til festivaluke. Det vil også bli publisert nyheter, praktisk informasjon og andre relevante saker. 

Våre samarbeidspartnere