Countryfestivalen 2019 – Takk for i år!

Countryfestivalen 2019 – Takk for i år!

07 July 2019, 10:11

Western-stemning, fantastiske konserter, FABELAKTIG publikum, regn og sol, sorg og glede, og stappfull camping. For en uke det har vært! Festivalen er over for denne gang og vi gleder oss allerede til 2020! 

I år som i fjor har vi BARE lovord om dere – våre kjære festivalgjester. Dere gjør dette mulig, og vi er evig takknemlige for at dere ønsker å bli med på festen. Tusen tusen takk til dere, samarbeidspartnere, artister, utstillere, frivillige, og, ja, absolutt alle som har vært involvert i denne herligheten av en countryfestival.

I år vil vi også understreke at det var med stor sorg og fortvilelse at vi måtte meddele at det hadde skjedd en tragisk brannsituasjon i en campingvogn der en person ble bekreftet omkommet. Sammen med utrolig mange av årets festivalgjester hadde vi en minnemarkering, og vi er takknemlige for at så mange av dere møtte opp. Vi ønsker å takke dere alle for at dere har tatt vare på hverandre og passet på hverandre under årets festival. Her på Countryfestivalen er vi en stor familie – og det er vi fryktelig stolte av og setter evig stor pris på.  

Vi ønsker også å takke alle for en fantastisk uke med gode konsertopplevelser, nye bekjentskaper, dans og moro. Det er dette som er essensen av countryfestivalen og det er også dette som gjør at vi gleder vi oss enormt til å se dere igjen neste år.

Takk for denne gang Countryfestivalen Vinstra :) 

Våre samarbeidspartnere