Bli kjent med festivalcampen

Bli kjent med festivalcampen

26 February 2018, 06:00

Visste du at festivalcampen er delt inn i ulike soner – tilpasset ditt behov? Her kan du velge om du vil bo på voksencamp, ungdomscamp, stillecamp, amcarcamp, linedancecamp eller trailercamp. 

Amcarcamp:

Dette er campen for deg som har en interesse for amerikanske biler eller flotte veteranbiler. Her møter du andre likesinnede bilinteresserte festivalcampere, og campen har det lille ekstra for å ivareta deg og ditt kjøretøy. Dette er en inngjerdet festivalcamp med 24 timers vakthold. Vi har et god samarbeid med Vinstra MC som har ansvaret for vaktholdet på denne delen av festivalcampen og sikrer at du får et hyggelig opphold.

Linedancecamp:  

På Lindancecampen er det alltid liv og moro. Her møter du blant annet festivalgjester som er pådrivere og engasjerer seg i dans – spesielt linedance. Bli en del av et inkluderende miljø med likesinnede personer som liker å ta seg en svingom. Her er det store muligheter for å lære seg noen skikkelig linedance moves.  I tillegg er linedancekurs en offisiell del festivalprogrammet og gjennomføres på festivalområdet. Følg med i festivalprogrammet for endelige tider.   

Trailercamp:

Sammen med Mercedes-Benz ønsker vi å invitere alle lastebilsjåfører med lastebil/truck, uansett merke, til Trailercampen. Også i år kommer du til å finne mange morsomme aktiviteter og konkurranser for alle på festivalen. Dette er en hyllest til alle som eier, jobber eller har interesse for lastebil. Mercedes-Benz vil legge alt til rette for at du og dine kollegaer skal hygge dere i et inkluderende miljø gjennom hele festivaluken. 

Voksen/ungdom- og stillecamp:

Vi har også en generell kategori for alle (voksencamp), vi har en stillecamp som er lokalisert litt lenger unna festivalområdet, og vi har en ungdomscamp for dere som kommer i større grupper og som er klare for en hyggelig og livlig festivaluke.

HC-plassene:

Vi har en rekke godt plasserte campingplasser med umiddelbar nærhet til festivalområdet. Dette er plasser forbeholdt de som har særlig behov for det. Det er viktig for oss at forholdene er tilrettelagt for alle slik at vi sammen kan få en god festivalopplevelse. Vi ber derfor alle som ønsker å bo på denne campen om å kontakte booking (tlf: 417 54 395 – info@festivaldrift.no), så sørger vi for at dere får de korrekte plassene.

Hvilken camp foretrekker du?

Bestill deg plass her

Vi ønsker dere alle velkommen til årets Country Music Festival Vinstra 2018.

Våre samarbeidspartnere