Kåring av festivalens beste campingplass!

Kåring av festivalens beste campingplass!

20 February 2017, 02:43

Bamping, Glamping, Damping, Geek Camping, 50 Shades of Camping… Det er nesten ingen ende på hvor mange trender som har oppstått i campingmiljøet de siste årene, og vi oppfordrer nå våre campinggjester til å sette sitt eget preg på campingverdenen.

Vi kårer festivalens beste campingplass!  Hva skal ditt tema være? Hvorfor er din campingplass den beste? Her kan man gå “all in” eller nøye seg med en potteplante og et lite inngangsskilt. Det viktigste er at du setter ditt personlige preg på din campingplass. 

Kåring

Et jury bestående av et utvalg av festivalens ansatte vil rusle rundt på campingområdet under festivalen og vurdere de ulike campingene. Juryen vil kåre en vinner basert på et eller flere av følgende kriterier: 

-Kreativitet/originalitet

-Dekorering

-Tema

-Atmosfære

Nominer din camping

Vil du at juryen skal ta en tur innom og se på din campingplass? 

Alt du behøver å gjøre er å legge ut et bilde på din instagram med hashtag #bestecampingvinstra, eller på vår Facebookside. Du kan også legge ut bilde på din egen Facebookside med tag @Country Music Festival Vinstra og #bestecampingvinstra.

Vinneren får festivalpass til Countryfestivalen 2018. 

Så da er det bare å starte planleggingen. Vi gleder oss til å se!

Årets beste campingplass 2016: Ranch Dalom

Mange sendte inn flotte bilder av både kreative, morsomme, stilige og lekre campingplasser under festivalen 2016. Det var til slutt svenskene bak “Ranch Dalom” som gikk av med seieren, som høstet poeng for både kreativitet, tema, atmosfære og ekstraeffekter. Ranch Dalom vant heder og ære, og ikke minst festivalpass til Country Music Festival 2017. Gratulerer! 

beste-campingplass-vinstra

best-campingbeste-campingplass

Våre samarbeidspartnere