VIKTIG BESKJED TIL VÅRE GJESTER

VIKTIG BESKJED TIL VÅRE GJESTER

27 June 2018, 03:48

HUSK FAKTURA!

Skal du på festivalen i år er det spesielt én ting du må huske på å ta med deg: faktura på din festivalbillett! Vi har opplevd rekordsalg til årets festival og det kommer garantert til å bli bra med trøkk i innsjekksboden. Derfor er det veldig viktig at du husker å ta med deg fakturaen din som inneholder en fem-sifret kode på din bestilling – da unngår du trøbbel når du skal sjekke inn på campingen! 

Om alle husker å ha fakturaen klar ved innsjekk sparer vi oss for unødvendig kø, og du og dine venner kan starte countryfesten fortere. Så, igjen, HUSK FAKTURA! 

Innsjekken åpner onsdag 4. juli kl. 14.00 og holder åpent frem til midnatt (24.00). Så har du planer om å sjekke inn på campingområdet på onsdag, pass på at du kommer frem i tide! Innsjekksluken åpner igjen kl. 09.00 på torsdag. Sjekk alle åpningstider her!

Forbudt med engangsgrill på campen!
Grunnet stor brannfare er det strengt forbudt med engangsgriller på festivalcampen i år! MEN, det er lov til å grille så lenge du bruker grill med stativ. HUSK: Vis varsomhet!

Forhåndsbooking stengt – kjøp billett i døra!

Det er nå stengt for forhåndsbooking av festivalpass inkl. camping. Vi selger dagspass og festivalpass med inngang til campen ved innsjekken. Ønsker du å bo på campen i egen vogn kontakt oss på telefon 417 54 398 før du drar, det er begrenset med plasser igjen og kan bli fullt.

Velkommen til Vinstra og festival!

Har du spørsmål, send oss en mail: info@festivaldrift.no

Våre samarbeidspartnere