Linedance

Linedance

Bli med på Country Linedance kurs ved Cafescenen.

Hvert år tar en fast festivalgjeng fra dansegruppen RockBack Dancers turen til Countryfestivalen Vinstra. RockBack Dancers er en gjeng i alle aldre som elsker å danse linedance og samtidig få god trening. Gruppa velger å returnere til Vinstra år etter år på grunn av samholdet, nye bekjentskaper, campingområdet, hyggelige festivalansatte og festivalgjester, og ikke minst festivalområdet som egner seg perfekt for hyggelig samvær og masse masse dans. 

Dansegruppa gleder seg stort over den tilstedeværende dansegleden på Vinstra, her blir alle som vil med på å danse og det er mange som ønsker å lære seg noen skikkelige linedance-moves. Glade og hyggelige folk dukker opp på dansekurs, tar seg en tur innom danserne på campen og slår seg ned for en prat eller dans både titt og ofte. Dette setter RockBack Dancers-damene stor pris på, og derfor inviterer de igjen til linedance kurs under årets festival!

Kurstider kommer snart! Kursene er for nybegynnere og lett øvet, og det er gratis å delta! 

Instruktør Tine Hildisch

Tine Hildisch har vært med flere år som assistent på kurs på Countryfestivalen Vinstra, men i år stiller hun som instruktør. Tine har tatt over som instruktør og eier for RockBack Dancers.
Tine har danset Linedance siden 2008, vært fast assistent hos RockBack siden 2010 og vært instruktør på kurs i Åros for RockBack. Tine har en 3. plass fra NM i Linedance i koreografi fra 2011. Hun har også vært på mange oppvisninger rundt sammen med RocBack, blant annet flere opptredener på og rundt Countryfestivalen på Vinstra. Så Tine er et kjent fjes for mange på festivalen! 

Tine har med seg Ann-Kristin Sundstad som assistent. Ann-Kristin er en dreven Linedancer med mange års erfaring som danser og instruktør. Hun har vært instruktør på egne kurs for forskjellige dansegrupper opp gjennom tiden og har nå slått seg sammen med Tine og RockBack. Tine er også så heldig å ha mange dyktige dansere rundt seg under festivalen og de stiller villig og gladelig opp på oppvisning og hjelper til på kurs og med læring.

Rockvack_instruktør

lindance 2018 Rockback

Våre samarbeidspartnere