Årets lokalhelt 2019

Årets lokalhelt 2019

07 July 2019, 12:35

Countryfestivalen og Sparebank1 Gudbrandsdal hedret igjen sine medhjelpere, og Årets lokalhelt ble Gudrun og Rolf Frithjofsen.

Våre lokalhelter Gudrun og Rolf Frithjofsen mottok en sjekk på kr. 5.000 fra Sparebank 1 foran en fullsatt amfiscene, til å dele ut prisen var selveste Rune Støstad, ordføreren i Nord-Fron Kommune. 

Årets lokalhelt er ikke bare en helt, men to. Sammen står de sterkt og gjør storfamilien Countryfestivalen Vinstra enda sterkere. Vi er så heldige som har fått ha disse med på laget i mange år, først som dugnadsarbeidere med Sør-Fron idrettslag, og de siste årene med Røde Kors.

Denne prisen blir også ekstra spesiell etter gårsdagens tragiske hendelse som preget oss alle, der våre lokalhelter var viktige.

De har vært med festivalen siden 1997, altså hele 22 år. Og uten dem ville mange arrangement i dalføret inkludert denne festivalen ikke vært den samme.

 Tusen takk, og gratulerer :)

Publikumskonkurranse

I forbindelse med Årets Lokalhelt 2019 ba vi dere, våre festivalvenner, om å nominere kandidater til prisen. Vi trakk så ut en navn blant de som sendte inn nominasjoner og den heldige vinneren ble Randi Karenstuen. Hun mottar to ukespass til festivalen 2020 og en stilig ryggsekk fra Sparebank1. GRATULERER!  

Våre samarbeidspartnere