Countryfestivalen Vinstra 2020 utsettes til 2021

Countryfestivalen Vinstra 2020 utsettes til 2021

25 April 2020, 02:19

Kjære festivalvenner !

I likhet med dere og resten av festivalbransjen har vi ventet i spenning på hva som vil skje med årets festivalsommer. Myndighetene har nå kommet med nye retningslinjer som forlenger forbudet mot samlinger av større folkemengder frem til 1. september. Vi klamret oss lenge til håpet om at vi kaaaaanskje kunne møtes til countryfest denne sommeren, men vi var også forberedt på den virkeligheten vi dessverre befinner oss i nå.

Det blir ikke countryfestival på Vinstra i 2020 – MEN dere kan få oppleve årets festival neste sommer. Vi kan bekrefte at årets program (nesten) i sin helhet vil flyttes til 2021. Nytt av året 2021 blir at VASSENDGUTANE kommer – og da vet vi jo at det blir fest! Etter et påtvunget sabbatsår så vil en etterlengtet countryfestival i 2021 bli intet mindre enn EPISK. Vi gleder oss så sykt til å se dere og håper at alle holder av 7-11. juli 2021. Mange av dere har også allerede inngangsbilletten i boks – noe som bringer oss over på litt praktisk informasjon: 

Kjøpte billetter til Countryfestivalen Vinstra 2020 vil være gyldig som billett i 2021!

Først og fremst – Covid-19 har satt kjepper i hjulene for hele festivalbransjen, og vi trenger all den støtten og hjelpen vi kan få slik at vi kan fortsette å skape gode festivalopplevelser. Det aller flotteste du derfor kan gjøre er også fryktelig enkelt, bare behold årets billett og møt opp med cowboyhatten og vennegjengen neste sommer – så har du bidratt på aller beste måte!

  • Dere som allerede har bestilt billetter beholder disse samt plassene deres på campen til festivalen 2021. Dere behøver ikke betale mellomlegget på 2021-prisen, dere får beholde deres plasser til 2020-pris.
  • Billettprisen til festivalen 2021 vil øke med 100 kr.
  • Billettsalget for festivalen 2021 starter umiddelbart – for de som ikke allerede har sikret seg billett. Gå videre til booking. 
  • Ønsker du likevel å få refundert billetten din så ordner vi det. Da må du sende oss en epost info@festivaldrift.no med navn og bookingreferanse innen 15. august. Vi tar ikke imot avbestillinger på telefon, kun e-post. Vi ber om forståelse for at det i disse tider kan ta litt lengre tid å få svar på din henvendelse, men du vil få svar!

 

Vi kommer til å savne dere enormt mye denne sommeren, men vi skal sees igjen! 80 % av alle campingplassene er solgt, og vi var allerede godt i gang med å planlegge en heidundranes fest. Det positive er at vi nå har fått litt ekstra tid på å finpusse denne herligheten til neste år. Vi håper at alle ønsker å holde på billetten og plassen sin og være med på Countryfestivalen Vinstra 2021 – vi lover at det blir gøy!

Ta vare på dere selv, hør på god musikk, ta en svingom med romkameraten og nyt deilig norsk sommer. Vi snakkes!

<3

Våre samarbeidspartnere