Info

Her finner du praktisk informasjon om Country Music Festival Vinstra. Er det noe annet du måtte lure på er det bare å ta kontakt med oss. 

dsc_4616

Vinstra og Kåja

Vinstra ligger i Nord Fron kommune i Gudbrandsdalen. Med togforbindelse via Dovrebanen og E6 gjennom byen er Vinstra en sentralt punkt mellom Trondheim og Oslo. I 2013 fikk Vinstra bystatus, og byen har i dag ca. 2500 innbyggere. I tillegg til Countryfestivalen Vinstra er bygda kjent for Peer Gynt spelet som arrangeres hvert år i August.

Aldersgrense

Det er 18 års aldersgrense på festivalen!

Mat og drikke

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt på festivalområdet. På festivalområdet selges derimot mat for de fleste ganer;  pizza, hamburgere, vegetarmat, biff, sandwich, pølser, m.m. Det er selvfølgelig lov å ta med mat og drikke inn på campingen.

Hittegods

Om du skulle være så uheldig å miste noe på festivalen er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til informasjonen ved innsjekkingen. Her er det åpent så lenge festivalområdet er åpent, samt søndag fra 09:00 – 12:00.

NB! Alt av hittegods blir levert til politiet etter endte festival. Det vil si at etter søndag kl. 12.00 er det politiet som skal kontaktes.

Rullestolbrukere

På området anbefaler Norges Handikap Forbund bruk av el-stol. Handikap-toalett finnes inne på festivalområdet. Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. NB! Begrenset antall plasser!
Har du spørsmål? Kontakt oss! 

foto

Fotoregler

Opptaksutstyr for lyd og bilde er ikke tillatt. Pressefotografer må ha særskilt tillatelse. Mobiltelefoner med kamera, og kompaktkamera er lovlig å ta med inn.

horselsvern

 

Beskytt hørselen din

4 dager på festival kan bety mye lyd for ørene dine. Vil du vite mer om beskyttelse av hørselen din? Besøk www.ørepropper.no

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt inne på festivalområdet.

Paraply

Vi håper selvsagt på solskinn, men skulle det blir fare for regn bør du ta med deg en regnfrakk. Av sikkerhetsmessige grunner tillates ikke paraply. Du får også kjøpt regnponcho inne på området.

Kart - Campingområdet

Kart - Festivalområdet

13.06 - området

Personvernerklæring

Lurer du på hvordan vi behandler personopplysninger? Les mer her

Våre samarbeidspartnere